У школах Львівщини проведуть патріотичні уроки до Дня Соборності

3316 1
Основна мета – донести дітям ідею соборності.
Фото: pedpresa.ua

Фото: pedpresa.ua

21 та 22 січня у школах Львівщини проведуть патріотичні уроки до Дня Соборності України. Про це повідомляє прес-служба Львівської обласної адміністрації.

Уроки проведуть в рамках інформаційних, просвітницьких та виховних заходів, мета яких донести мешканцям ідею соборності, єдності та суверенності.

Читайте також: Україна святкує День Соборності. 7 цікавих фактів

«Основна мета проведення таких уроків – донести до вчителів та учнів ідеї соборності, єдності та суверенності держави, щоб звернути увагу на тяглість українських державотворчих традицій. Поглибити знання учнів про події Української революції 1917 – 1921 років як важливого досвіду державотворення, а також сприяти формуванню та розвитку громадянської та національної самосвідомості учнів», - зазначила директорка департаменту освіти і науки Львівської обласної державної адміністрації Любомира Мандзій.

Нагадаємо, що цього року українці відзначатимуть соту річницю возз’єднання ЗУНР і УНР. Нацбанк випустив спеціальну монету до ювілейної дати.


Читайте також:
20 Січня, 2019 15:52
666 ... пані Ірина Скорик якось сказала -- " ..моїх онуків в ШКОЛІ повинні НАВЧАТИ фахівці .. а патріотами їх виховуватиму я сама .." ... щось із фахівцями в українській школі не склалося , от і взялися за конкретне (щось) ...
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!