У львівській школі на вулиці Некрасова ремонтують дах і з'ясовують причину зсуву

1633 0
Ймовірно, конструкція почала руйнуватись під вагою снігу. Також є пошкодження і на фасаді будівлі.

На вулиці Некрасова, 33, де стався зсув даху, комунальники проводять протиаварійні роботи, утім ходити поблизу будинку небезпечно. Про це повідомила заступниця міського голови Львова з питань житлово-комунального господарства Ірина Маруняк.

Читайте також: У Львові завалилася покрівля будівлі. Рятувальники вивільнили сімох людей

За її словами, виявлено зсув даху у правій частині будинку, що у Львові на вулиці Некрасова, 33. Там розташовані навчальні приміщення початкової школи «Дзвіночок» з дошкільним відділенням. 

«У лівій частині будівлі, де є житлові помешкання, жодної небезпеки для мешканців немає», — наголосила Ірина Маруняк.

Перший заступник міського голови Львова Андрій Москаленко, каже що, ймовірно, причиною аварійної ситуації став сніг, стара конструкція даху не витримала навантаження. Утім усе з'ясується, коли будуть технічні висновки. Діти навчатимуться в іншому корпусі допоки триватиме ремонт.

«Тут потрібно укріпити дах. Це може тривати декілька днів. Тут розміщене одне з приміщень початкової школи. На час проведення робіт і доти, доки не буде підтверджено, що будівля є безпечною, діти будуть переведені в інший корпус», — зазначив Андрій Москаленко.

Проходити біля будинку нині небезпечно. Патрульна поліція перекрила вулицю Некрасова, там заборонений рух автомобілів, обмежено рух пішоходів. Також Ірина Маруняк, зазначила, що небезпечна територія біля будинку відгороджена стрічками.  

Нагадаємо,13 лютого, у Львові на вулиці Садовій, 2а обвалився дах недіючої будівлі. Рятувальники, які прибули на місце, виявили, що під завалами опинився 60-річний чоловік, він загинув. А 18 лютого, у Львові на вулиці Польова 57-б в одноповерховій складській будівлі завалився навіс. У приміщенні виявилися заблоковані семеро осіб.

Фото пресслужба ЛМР


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!