У січні експрес Львів-Чернівці курсуватиме за зміненим графіком

2482 0
Регіональний експрес №701/702 сполученням Львів-Чернівці-Львів з 12 січня змінить розклад руху. Незначні зміни в розкладі зумовлені обмеженням швидкості руху на одній з ділянок колії, – інформують у прес-службі «Львівської залізниці».
Фото: facebook.com

Фото: facebook.com

Як повідомляє «Львівська залізниця», потяг змінить розклад через ремонт колії на ділянці Коломия-Чернівці.

З 12 січня поїзд № 701 Чернiвцi-Львів відправлятиметься із Чернівців о 06:10 замість 6:14, зі Снятина 06:42, з Коломиї о 07:11, з Iвано-Франкiвська о 08:02, далі без змін.

Поїзд № 702 Львів-Чернiвцi відправлятиметься зі Львова до Івано-Франківська за чинним розкладом. Далі розклад зміниться: з Івано-Франківська поїзд відправлятиметься о 20:53, з Коломиї о 21:40, зі Снятина о 22:10 та прибуватиме до Чернiвцiв о 22:42.

У прес-службі Львівської залізниці зазначили, що чіткого терміну, на який запроваджено зміну розкладу руху поїзду, наразі немає. Про повернення до попереднього розкладу обіцяють повідомити додатково.

Зазначимо, що через обмеження руху на ділянці Коломия-Чернівці змінять розклад руху також низка приміських поїздів на Івано-Франківщині.

Нагадаємо, регіональний експрес Чернівці-Львів-Чернівці почав курсувати 3 жовтня 2015 року.

Опублікувала Наталія Середюк


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!