У січні на Львівщині удвічі зменшилась кількість загиблих у ДТП

1657 0
Цьогоріч у січні на дорогах області загинули 15 людей, а торік – 30.
Фото: narodna-pravda.ua

Фото: narodna-pravda.ua

У січні 2019 року, у порівнянні із січнем минулого року, на Львівщині удвічі зменшилась кількість загиблих у ДТП: 15 проти 30 смертей відповідно. Про це повідомляє прес-служба ГУ Нацполіції у Львівській області.

Читайте також: Скільки коштує відремонтувати кілометр дороги в Україні

У поліції зазначають, що також зменшилась кількість ДТП загалом та кількість травмованих на дорогах області. Так, усього в січні 2019 року стались 118 ДТП проти 166 торік, а травмувалась 171 людина проти 216.

Правоохоронці закликають водіїв і пішоходів бути уважними на дорогах та дотримуватись правил дорожнього руху.

Нагадаємо, за даними патрульної поліції Львівської області, кількість ДТП на Львівщині в цілому знизилась за рік у порівнянні з 2017 роком.

#Безпечні дороги – кампанія, спрямована на безпеку дорожнього руху, яка була розпочата наприкіці минулого року медіа-хабом «Твоє Місто» в співпраці з соціальною ініціативою УГКЦ «Хтось не зробить», Патрульною Поліцією Львівщини та Львівською міською радою. За підтримки соціально відповідального бізнесу, зокрема компанії «Арія Моторс», «Вухо.ком» та радіо-патнера кампанії – Радіо «Львівська Хвиля» було проведено цілий цикл соціально-інформаційних акцій та заходів, які дали позитивні результати. На закінчення 1 півріччя за даними  статистики суттєво скоротилася  кількість важких ДТП і вдвічі зменшилася кількість смертельних випадків в місті. Протягом літа було прийнято рішення про розширення кампанії#Безпечні дороги на Львівську область. «За підтримки партнерів та у співпраці з програмами Львівської обласної державної адміністрації ми розраховуємо на позитивну динаміку в межах області, що дасть можливість максимально задіяти всі фактори безпеки та реально зменшити кількість важких ДТП» - говорить Тарас Яценко, керівник медіа-хабу «Твоє Місто».


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!