У січні «Нафтогаз» знову підвищить ціну на газ для населення

2112 0
Зміни цін на газ у січні обумовлені, перш за все, сезонним фактором та збільшенням оптової ціни на блакитне паливо.
Фото з відкритих джерел

Фото з відкритих джерел

Ціна на природний газ у січні для населення в межах тарифу «Місячний» становитиме 7,22 грн/куб. м з ПДВ, без вартості розподілу (доставки). У листопаді та груді цього року вона становила 6,45 грн за кубометр з ПДВ. Про це повідмляє пресслужба НАК «Нафтогаз».

«Ціна на блакитне паливо від газопостачальної компанії «Нафтогаз» у січні традиційно лишається нижчою за середньоринкову. Таку ціну компанія може собі дозволити завдяки помірній націнці на блакитне паливо, довгостроковому контракту на оптову закупівлю газу, а також оптимізації операційних витрат», – йдеться в повідомленні.

Читайте також: Як у Львові подати показники за воду, газ і світло, не виходячи з дому. Інструкція

Як додають у компанії, зміни цін на газ у січні обумовлені, перш за все, сезонним фактором та збільшенням оптової ціни на блакитне паливо.

Нагадаємо, що ГК «Нафтогаз України» формує ціни лише для своїх побутових клієнтів. Якщо клієнти інших газопостачальних компаній хочуть отримувати газ за цінами ГК «Нафтогаз України», то їм потрібно змінити постачальника.

 



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!