Політична реклама

У скільки львів'янам обійдеться шкільний випускний

3890 0
Одягнути дівчину на випускний у Львові у середньому обійдеться у п’ять тисяч гривень, хлопця — від чотирьох тисяч гривень.

Сукня для дівчини коштує від півтора до семи тисяч гривень, інформують Головні новини Львова. Взуття від 300 до 1500, аксесуари, тобто сумочка і біжутерія батькам обійдеться від 500 до 800 гривень. Зачіска і макіяж потягнуть до семи сотень.

Сорочка для хлопця коштуватиме від 300 гривень до 600, краватка - від 150 до 400 гривень, пояс обійдеться у 200-400 гривень.

За взуття доведеться заплатити від 600 і до двох тисяч. За звичайний класичний костюм треба віддати від трьох до семи тисяч гривень. Відтак, щоб одягнути хлопця на випускний треба в середньому від чотирьох тисяч гривень.

До слова, школярі деяких тернопільських шкіл хочуть прийти на випускний у вишиванках, а гроші натомість передати українській армії. Такий приклад у 2013 дали випускники із Сербії. Вони свої гроші віддали на лікування маленького хлопчика.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!