Політична реклама

У скільки львів'янину обійдеться закордонний паспорт?

1745 0
Охочі отримати паспорт громадянина України для виїзду за кордон або продовжити строку дії цього паспорта на території України мають сплатити державне мито у розмірі 10 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, що діє на день сплати.

Нині це 170 грн – повідомляє Державна податкова інспекція Сихівського району Львова. Суми зараховуються до Державного бюджету України.

Проте деякі категорії населення звільняються від його сплати. Це, зокрема, особи, що не досягли 16-річного віку, особи віднесені до 1 та 2 категорії постраждалих внаслідок Чорнобильської катастрофи, інваліди І та ІІ груп, інваліди Великої Вітчизняної війни та сім’ї воїнів (партизанів), які загинули чи пропали безвісти, прирівняні до них особи.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!