У Сколівських бескидах порахували зубрів, ведмедів і лісових котів

8728 0
Звірів рахували по слідах на снігу та за допомогою фотопасток.
Фото: Національний природний парк "Сколівські Бескиди"

Фото: Національний природний парк "Сколівські Бескиди"

На території національного парку «Сколівські Бескиди» порахували червонокнижні рідкісні та зникаючі види тварин. Збільшилася кількість зубрів у цих лісах.

Читайте також: Чайна плантація, мертве озеро і палац баронів. На Львівщині створили онлайн-мандрівку

«Є збільшення чисельності зубра – 37 особин, обліковано 27 особин ведмедя бурого, 25 особин рисі та 12 особин кота лісового», – повідомляють у парку.

Лісничі вислідковували звірів по слідах на снігу та за допомогою фотопасток.

Нагадаємо, на Львівщині створили віртуальний туристичний маршрут Національним природним парком «Сколівські Бескиди». Тепер кожен може зробити онлайн-подорож та побачити Крушельницьке лісництвоМертве озеро та Палац Гредлів

Національний природний парк «Сколівські Бескиди» ознакував 19 екологічних стежок та туристичних маршрутів для активного туризму, зокрема пішохідних і велосипедних. Загальна протяжність усіх шляхів – 146 км, кожен тривалістю походу від 1 до 6 годин. На розвиток інфраструктури і промоцію парку «Сколівські Бескиди» у 2020 році витратили 6 млн грн.

 

 

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!