У сквері біля Львівської ОДА запрацює ще один ярмарок. Особливості, асортимент

3295 0
Починаючи з п’ятниці, 23-го грудня, у Львові працюватиме ще один різдвяний ярмарок – «Добрі традиції Галичини». У сквері перед Львівською ОДА в 14-х ятках 27 товаровиробників області представлять продукцію власного виробництва.
фото: Оксана Козачок

фото: Оксана Козачок

«Цей ярмарок більше розрахований на жителів Львова, адже тут можна придбати свіжу рибу, борошно, мед, молочні продукти, копчені, м’ясні вироби за цінами фермерів-робітників. Також для всіх охочих буде представлена вже готова продукція. Особливістю є те, що люди з села можуть долучитися до ярмарку у Львові. Головний результат, на який розраховують – можливість за низькою ціною купити натуральні продукти, а виробника наблизити до потенційного споживача», – розповів перший заступник голови Львівської ОДА Ростислав Замлинський.

Читайте також: Що пропонує цьогоріч Різдвяний ярмарок у Львові: асортимент і ціни. Репортаж

Як додали представники ЛОДА, якість продуктів буде відповідною, адже «усі продукти перевірятиме держпродспоживслужба». Участь для всіх охочих господарів є безкоштовною. Подібні ярмарки вже успішно організовували упродовж року в різних районних центрах Львівщини.

«Кожних вихідних та у святкові дні 8, 9, 14 і 19 січня між 13:00-15:00 та 17:00-19:00 годинами для відвідувачів будуть виступати творчі колективи з різних районів. Їх запрошено близько 100. Загалом від 10.00 до 20.00 години лунатимуть колядки та новорічні пісні кожного дня», – розповіла директор департаменту з питань культури, національностей та релігій ЛОДА Христина Береговська.

23-го грудня святкові ятки вже будуть працювати, проте офіційна урочиста частина відбудеться у неділю, 25-го грудня, на католицьке Різдво. Ярмарок буде тривати до 25-го січня. Години роботи: з 10.00 до 20.00 години.

Читайте також: Новий рік та Різдво у Львові. Програма святкових заходів

Підготувала Оксана Козачок

Цей матеріал було підготовлено в рамках Програми міжредакційних обмінів
за підтримки міжнародного медіа-проекту MyMedia


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!