Політична реклама

У Skype з'явиться новий вид повідомлень

1636 0
Популярний інтернет-месенджер і сервіс IP-телефонії Skype має намір ввести опцію відеоповідомлень. Нова послуга буде схожа на MMS, тільки з відеозаписами, і буде орієнтована в основному на платних користувачів сервісу.

Варто зазначити, що щомісячна плата за Skype Premium на даний момент складає 8,99 доларів, за цю суму передплатники отримують ряд додаткових налаштувань, - пише "ТСН".

Крім того, ходять чутки, що вже в наступному оновленні популярної програми стане доступна і функція відеоповідомлень.

Таким чином, користувачі зможуть відправляти своїм друзям відео в необмеженій кількості, при цьому відео може зберігатися на серверах без ліміту терміну зберігання. У свою чергу, ті, хто користується Skype безкоштовно, теж зможуть використовувати відеоповідомлення, проте їхній функціонал буде дещо обмежений.

Так, буде урізано кількість повідомлень, що відправляються, однак отримувані повідомлення не будуть лімітовані. Час зберігання повідомлень, відправлених або отриманих, становитиме 90 днів.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!