У Славському будують памп-трек для велосипедистів

2504 0
Роботи вже розпочали.
Фото: Славська ОТГ

Фото: Славська ОТГ

У Славському будують памп-трек – спеціальну велосипедну трасу з пагорбами та схилами між річками Опір та Славка. Про це повідомили у Славській ОТГ.

«Вже кілька років поспіль у Славську проводять велофестиваль Slavsko Trophy. З кожним роком він збирає все більше велосипедистів не тільки з України, а й усього світу. До того ж щоразу більше мешканців нашої громади виявляють бажання спробувати свої сили на рівні з професіоналами. Тож, щоб дати можливість молоді удосконалювати свої навички, виникла ідея збудувати памп-трек», – розповідає керівниця відділу туризму та комунікації Ольга Безушко.

Роботи вже розпочали. Їх виконує ПП «Спецтехбуд-С». Майстри використають закордонну технологію будівництва, встановлять асфальтне покриття. Навколо памп-треку планують встановити лавочки для відпочинку.

«Такі памп-треки дуже популярні закордоном. Його будівництво у нашій громаді дозволить «забрати» дітей з доріг,  і тим самим зробить нашу громаду безпечнішою», – додає керівник відділу архітектури, містобудування та благоустрою Славської селищної ради Олександр Медведчук.

Нагадаємо, що у Славському будують гірську велодоріжку до Волосянки.

+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!