У Словаччині ремонтуватимуть військову техніку для України

842 0
Правовою основою співпраці є міжурядова угода між Словаччиною та німецьким урядом.
Фото: з відкритих джерел

Фото: з відкритих джерел

У місті Кошице на сході Словаччини розпочала роботу база з ремонту військової техніки для Збройних сил України. Про це заявив бригадний генерал Крістіан Фройдінг, голова спеціального штабу по Україні в Міністерстві оборони Німеччини. 

Джерело: Європейська правда

«За допомогою нового ремонтного центру поблизу кордону Словаччини з Україною уряди та збройова промисловість хочуть забезпечити подальше використання важких озброєнь для відбиття агресивної війни росії», – пояснив він.

Німецька танкобудівна компанія Krauss-Maffei Wegmann (KMW) наразі організовує в регіоні ремонт великої техніки, яку було зношено або пошкоджено в боях в Україні, таких як самохідні гаубиці Panzerhaubitze 2000.

Читайте також: Британська розвідка прогнозує рф проблеми з бюджетом у 2023 році

Нагадаємо, росія після тривалої перерви відновила повітряні атаки на Україну з використанням іранських безпілотників. У Збройних Силах України припустили, що це може бути пов'язано з потеплінням, але вашингтонський Інститут вивчення війни припускає, що насправді дрони були модифіковані для застосування за низьких температур.

Софіко Векуа

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!