У смертельній ДТП у Львові загинула відома львівська тренерка

47501 0
У Львові оголосили добровільний збір коштів на організацію похорону та допомоги літнім батькам загиблої, які залишились наодинці з горем.
Фото: ЛМР

Фото: ЛМР

У Львові в ДТП, яка сталася 5 серпня на вулиці Замарстинівській, загинула тренерка комплексної дитячо-юнацької спортивної школи №1 СКА Лідія Яриш. Взимку їй вручили нагороду від ЛМР у рамках програми підтримки успішних спортсменів і тренерів міста Львова.

«Для мене ця жінка – одна з найгарніших, цілеспрямованих і дуже сильна духом. Мій еталон в досяганні цілей і зовнішнього вигляду. Вранці, після тренування, о 7:30 (5 серпня – ред..) її збила машина на пішоходному переході. Від отриманих травм вона загинула. На місці», – повідомила підопічна Лідії Юлія Карбунарова.

Про трагічну смерть тренерки комплексної дитячо-юнацької спортивної школи №1 СКА, відділення сучасного п’ятиборства Лідії Яриш також повідомив колектив ГО «Львівська обласна Федерація сучасного п'ятиборства».

Організація оголосила добровільний збір коштів на організацію похорону та допомоги літнім батькам загиблої, які залишились наодинці з горем.

Добровільні кошти можна перерахувати на картку: № 4441 1144 4532 6372 (Ковальчук Андрій Миколайович, президент громадської організації «Львівська обласна Федерація сучасного п'ятиборства»)



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!