У снігових заметах на Львівщині застрягли кілька «швидких»

1179 0
Рятувальники допомагали медикам добиратися до місця виклику та транспортувати хворих.
Фото: Головне управління ДСНС України у Львівській області

Фото: Головне управління ДСНС України у Львівській області

За минулу добу із снігового полону рятувальники звільнили 4 автомобілі, 3 з яких – це карети швидкої медичної допомоги. Про це на своїй сторінці у Фейсбук повідомляє Головне управління ДСНС України у Львівській області.

Чотири рази рятувальникам довелося надавати допомогу медикам та  доставляти їх до місця виклику, а також транспортувати хворих. Відтак, було врятовано 7 осіб, з них 3 дитини.

Загалом, упродовж вчорашнього дня рятувальники здійснили 10 виїздів щодо моніторингу та надання допомоги на автодорогах області.

також, за повідомленням Львівського регіонального центру з гідрометеорології України по території Львівської області сьогодні, 17 лютого, на дорогах ожеледиця. Вдень місцями значний сніг та мокрий сніг, налипання мокрого снігу.

Головне  управління ДСНС України у Львівській області просить відповідально ставитись до власного життя і життя своїх близьких, в разі виникнення небезпеки телефонувати до Служби порятунку «101».
 
Фото Головного управління ДСНС України у Львівській області

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!