У соборі святого Юра відзначать десятиліття заснування Львівської митрополії УГКЦ. Де дивитись

1680 0
Архиєрейську літургію з нагоди десятиліття заснування Львівської митрополії УГКЦ очолить Блаженніший Святослав.
Фото: lvivexpres.com

Фото: lvivexpres.com

Завтра, у неділю, 21 листопада у соборі святого Юра у Львові відбудеться Архиєрейська літургія з нагоди десятиліття заснування Львівської митрополії УГКЦ, її очолить Блаженніший Святослав.

Архиєрейська літургія з нагоди десятиліття заснування Львівської митрополії УГКЦ у соборі святого Юра розпочнеться об 11:00. Тvoemisto.tv транслюватиме літургію на своїх каналах. Дивитися її можна буде на Фейсбук-сторінці і на Ютуб-каналі медіа-хабу, а також на сайті Тvoemisto.tv.

Нагадаємо, що 29 листопада 2011 року утворилася Львівська митрополія УГКЦ адміністративно-територіальна одиниця Української греко-католицької церкви з центром у Львові. До складу митрополії увійшли Львівська архієпархія, Стрийська, Самбірсько-Дрогобицька та Сокальсько-Жовківська єпархії. Очолив митрополію Ігор Возьняк, архієпископ і митрополит Львівський. Собор Святого Юра у Львові оголошено Архикафедральним собором Львівської митрополії.



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!