У Софії Київській освятили хусточки-обереги для воїнів на передову

788 0
Зображення на хустки були перенесені з картини «Благословіння Богородиці» української художниці Оксани Фурса.
Фото: Best People Club

Фото: Best People Club

У Софії Київській освятили чолові хусточки для воїнів, які перебувають на передовій. Зображення на хустки були перенесені з картини «Благословіння Богородиці» української художниці Оксани Фурса, що була написана в перші місяці війни. Про це повідомили у Best People Club.
 

Коли я вперше зробила подібні хусточки, до мене стали звертатися жінки, доньки, матері, бабусі наших мужніх захисників, щоб замовити саме ці хусточки, — розповідає Оксана Фурса.

Багато з моїх друзів, знаючи історію написання цієї картини, також стали замовляти їх, як оберіг.
Нашим хлопцям та дівчатам на передовій конче необхідна духовна підтримка. Розуміння цього, народило ідею створити для наших воїнів чоловічі хусточки та освятити їх.
Звернувшись до своїх друзів у соцмережі, ми зібрали 48 500 грн і на всі ці кошти виготовили хусточки, які 5 лютого були освячені в православній святині українського народу, в одній з головних споруд Софії Київської, в храмі на честь святого благовірного князя Ярослава Мудрого — “Мала Тепла Софія”.

Організатори благодійного проєкту вже почали відправляти на передову хусточки з посиланням віри, мужності, захисту і любові для наших захисників і захисниць, та пообіцяли не зупинятись і продовжувати виготовляти обереги “Благословіння Богородиці” для Передової".

Фото: Best People Club


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!