На голову Сокільницької ОТГ лідирує сільський голова. Дані екзит-полу

3809 0
Кандидат набрав більше 50% голосів.
Фото: Фейсбук

Фото: Фейсбук

Чинний сільський голова Сокільник Тарас Сулимко лідирує на місцевих виборах у Сокільницькій об’єднаній територіальній громаді. За даними соціологічного центру «Соціоінформ», він набирає 51,7% голосів виборців.

Згідно із опитуванням, на 2 місці Уляна Солонюк, яка набирає 24,8%, на 3 місці Василь Хмиз – 13.5%. За ними йдуть Петро Ганц – 7,9%, Олександр Вихопень – 1,1% та Наталя Сидорович-Кузів – 1,0%.

В екзит-полі соціологічного центру «Соціоінформ» взяло участь 520 осіб на 5 дільницях. Похибка вибірки не перевищує 3,9%.

Довідково

Тарас Сулимко народився 9 березня 1966 р. у с. Слобідка на Стрийщині. Закінчив фізичний факультет Львівського національного університету ім. І. Франка.  Під час навчання був членом Студентського Братства товариства Лева.

Працював у Науково-дослідному радіо-технічному інституті на посаді інженера-технолога. Згодом – вчителем НСШ № 26 у Львові, механіком автопарку ТзОВ «Максим», у школі села Пасіки Зубрицькі.

З 2002 року – приватний підприємець у с. Сокільники.

З 1989 р. був членом Народного Руху. Брав участь у створенні товариства рідної мови ім. Шевченка в НДРТІ. Також був членом партії «Державна самостійність України».

Учасник всіх революцій, починаючи з «революції на граніті» закінчуючи «революцією гідності». З травня 2014 р. до липня 2015 р. – учасник АТО.

Проживає у с. Сокільники, Пустомитівського району.

Нагадаємо, Тvoemisto.tv писало про те, хто, за результатами екзит-полу, виходить у другий тур виборів на голову Дрогобицької ОТГ.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!