У соліста балету «Життя» Олександра Гарбарчука виявили рак. Потрібна допомога

3602 0
У 2004 році він танцював із Русланою на Євробаченні і привіз в Україну перемогу.
Фото: ТанцТеатр "Життя"

Фото: ТанцТеатр "Життя"

Соліст ТанцТеатру «Життя», заслужений артист України Олександр Гарбарчук, який танцює вже понад 25 років, потребує допомоги. У нього виявили рак шлунку. Тож Олександрові потрібна термінова операція та тривале лікування.

«Усі ми пам'ятаємо першу перемогу України на «Євробаченні»! Тоді в Стамбулі, поруч з Русланою на сцені був Олександр Гарбарчук. Він у нашій творчій родині вже понад 25 років. І в нас сталася біда – Сашко захворів. Він – глибоко порядна і неймовірно сильна людина. Батько двох прекрасних донечок (16 і 3 роки)», – йдеться у повідомленні балету.

Медики діагностували в Олександра рак шлунку (карцинома, дифузний тип). Сьогодні він потребує негайної операції і тривалого лікування. Усіх небайдужих просять допомогти у зборі коштів.

Реквізити для допомоги:

4149439312241445 Гарбарчук Надія (дружина Олександра).


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!