Політична реклама

У соцмережі Facebook з'являться платні акаунти

1134 0
Соціальна мережа Facebook запроваджує платні акаунти для тих, кого дратує реклама, яка відображається на сторінці профілю.

Плата за користування такою послугою стягуватиметься щомісяця, - повідомляє Економічна правда. У платних акаунтах буде відсутня контекстна реклама.

Заявку на патент "Платний профіль. Персоналізація" Facebook подала ще в середині 2011 року. І тільки в січні цьогоріч компанія заявила, що отримала цей патент, тому готова відмовитися від оголошень і запропонувати користувачам більше гнучкості щодо зовнішнього вигляду своїх профілів в обмін на певну суму грошей.

Користувач зможе вибрати один або декілька об'єктів соціальної мережі, щоб замінити рекламу або інші елементи, які зазвичай відображаються на сторінці профілю і які контролює система соціальної мережі.

 У конкретних випадках користувач зможе редагувати елементи на сторінці свого профілю, управляти дизайном і вмістом системи соціальної мережі.

+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!