У США почали діяти нові правила авіаподорожей для іноземців

1434 0
Правила передбачають запровадження вимоги вакцинації для подорожніх.
фото: mnen.tk

фото: mnen.tk

У США від учора, 8 листопада, почали діяти нові правила авіаподорожей для іноземців. Вони передбачають запровадження вимоги вакцинації для подорожніх, скасування обмежень на подорожі з більшості країн Європи, а також з Китаю, Індії, Бразилії тощо. Про це повідомляє VOA.

Згідно з правилами, іноземці, старші 18 років, які хочуть в'їхати до Сполучених Штатів, перед посадкою на літак повинні будуть надати посвідку вакцинації від Covid-19. Враховуватимуть щеплення зроблені вакцинами, зареєстрованими США та Всесвітньою організацією охорони здоров'я.

Читайте також: Достатньо однієї дози вакцини. В Україні змінили правила в'їзду для іноземців

Подорожні, які пройшли повну вакцинацію, повинні будуть також показати негативні результати тесту на коронавірус. Тест має бути зроблений не раніше, ніж за три дні до посадки. Ті, хто не пройшов вакцинацію і підпадає під виключення з правил, повинні надати негативний результат тесту, зробленого за день до вильоту.

«Всі пасажири, в тому числі громадяни та постійні мешканці США (власники Грін-Карт) віком від 2 років і старше, повинні мати докази негативного тесту на коронавірус. Усі заявники на отримання іміграційної візи США мають мати докази вакцинації, коли вони приходять на медичне обстеження перед своїми співбесідами»,додає почесний консул України у Філадельфії, віцепрезидент Української Федерації Америки Ірина Мазур.

Важливо, що має пройти повних 14 днів для того, щоб ви вважались повністю вакцинованими. Окрім цього, іноземцях рекомендують стежити за офіційними сайтами та оновленою інформацією про правила в’їзду, які можуть змінюватися.

 

 



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!