У США прогнозують значне посилення атаки на Київ. До столиці їде ворожа колона

19800 0
У розвідці США вважають, що армія РФ може задіяти проти Києва «менш стримане бомбардування, включаючи авіаудари, ракети великої дальності та артилерію».
Колона російських військ на підході до Києва (Фото:Maxar Technologies)

Колона російських військ на підході до Києва (Фото:Maxar Technologies)

Джерела у владі США повідомляють, що глава Кремля Володимир Путін має намір значно посилити тиск та атаку на Київ. Про це повідомляє НВ з посиланням на CNN.

Читайте також: Російські окупанти нанесли авіаудар по центральній площі Харкова. Відео 

Зазначається, що ще близько чверті російських військ не було введено на територію України. Також джерела у владі звертають увагу на велику колону російської техніки, яка рухається у бік Києва.

У розвідці США вважають, що армія РФ може задіяти проти Києва «менш стримане бомбардування, включаючи авіаудари, ракети великої дальності та артилерію».

«Вони були сповільнені, і вони були розчаровані відсутністю прогресу щодо Києва, і одна з речей, яка може призвести до цього, – це переоцінка їх тактики та можливості для них бути більш агресивними та більш відкритими як за розміром, так і за масштабами їх націлювання на Київ», – заявило джерело в Пентагоні.Американські чиновники припускають, що Київ буде обложено, а в місті потім відбуватимуться жахливі бойові дії.

Читайте також: «Противник не досяг успіху на жодному з напрямків». Ситуація станом на початок 1 березня

Раніше повідомлялося, що Адміністрація президента США уважно стежить за російським військовим конвоєм, який, згідно з новими супутниковими знімками, опублікованими Maxar, досяг околиць Києва й має довжину більш ніж 64 км.

Нагадаємо, що станом на 1 березня противник не досяг успіху на жодному з напрямків. У Генштабі кажуть, що російські окупаційні війська застосовують тактику знищення інфраструктури та нанесення ракетно-бомбових ударів по населених пунктах, нехтуючи нормами міжнародного гуманітарного права.

Фотознімки: Maxar


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!