У США заявили, що «Північний потік-2» – мертвий шматок металу на дні моря

16475 0
Також додали, що надій на майбутнє у нього нема.
Фото: з відкритих джерел

Фото: з відкритих джерел

Газпромівський «Північний потік-2», який був зупинений через вторгнення Росії в Україну, у США назвали «мертвим». Це заявила заступниця держсекретаря США Вікторія Нуланд, передає УП. 

Вона зазначила, що «Північний потік-2» не має надій на майбутнє. 

«Я думаю, що «Північний потік-2» зараз мертвий. Це шматок металу на дні моря, я не думаю, що він коли-небудь відродиться», – сказала вона. 

Читайте також: США запроваджують санкції проти оператора «Північного газопроводу-2»

Нагадаємо, що оператор російського газогону «Північний потік-2» Nord Stream 2 AG 1 березня був змушений оголосити себе банкрутом через санкції Заходу. Оператор газогону між Росією та Німеччиною дуже постраждав від санкцій країн Заходу та був змушений звільнити понад сотню співробітників. Сертифікацію газопроводу «Північний потік-2» Німеччина зупинила 22 лютого. Напередодні санкції проти оператора «Північного потоку-2» у відповідь на визнання Росією незалежності так званих «ДНР» та «ЛНР» запровадили США. 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!