У столичному кінотеатрі «Жовтень» відбудеться тиждень ізраїльського кіно

738 0
Кінофестиваль триватиме з 16 по 19 лютого.
Фото: афіша кінотеатру «Жовтень»

Фото: афіша кінотеатру «Жовтень»

З 16 до 19 лютого в київському кінотеатрі «Жовтень» триватиме фестиваль «Тиждень ізраїльського кіно».

Організатори обіцяють показати чотири знайомі ізраїльські фільми: воєнну драму «Образ перемоги», драму «Доброго ранку, сину», комедію «Паризький бутік» та стрічку «Аж ось-де ми!»

У кінотеатрі зазначають, що подія відбудеться під гаслом «Кіно незламності». Це символічний посил, адже незламність – спільна риса народів Ізраїлю та України. Так, Ізраїль – це країна, яка в умовах постійної воєнної загрози створила передову систему безпеки, міцну економіку та провадить культурну діяльність, у тому числі розвиває кінематограф. Водночас Україна вже 11 місяців стримує російську агресію, і життя, зокрема культурне, тут також не стає на паузу – навіть попри війну та відключення світла тривають кінофестивалі.

Усі фільми показуватимуть мовою оригіналу з українськими субтитрами. Купити квитки можна на сайті кінотеатру.

Ігор Ющенко

+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!