У столиці оголосили штормове попередження — очікується сильний вітер

919 0
Пориви вітру в Києві сягатимуть 15-20 м/с
Фото з відкритих джерел

Фото з відкритих джерел

У Києві очікується погіршення погодних умов - жителів міста попереджають про сильний вітер. Про це повідомляє Київська міська військова адміністрація.
 

«Попередження про небезпечні метеорологічні явища по місту Києву. У найближчу годину з утриманням до кінця доби 14 лютого пориви вітру 15-20 м/с. Перший рівень небезпеки, жовтий», - ідеться у повідомленні.

У КМВА зазначили, що такі погодні умови можуть призвести до погіршення руху транспорту на окремих ділянках доріг та вулиць.

За прогнозом українського гідрометцентру 14 лютого у столичному регіоні буде хмарно з проясненнями, часом невеликий сніг, вдень з дощем. На дорогах місцями ожеледиця. Вітер північно-західний, 7-12 м/с, вдень місцями пориви 15-20 м/с. Температура по Києву: вночі 0-2° тепла, вдень 2-4° тепла; по області: вночі від 2° тепла до 3° морозу, вдень 1-6° тепла.

Станіслав Нестеренко

 

ТЕГИ: погода, київ

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!