У столиці розпочали ремонт покриття з бруківки на вулиці Грушевського

1592 0
Роботи триватимуть протягом двох місяців.
Фото: Віталій Кличко

Фото: Віталій Кличко

Сьогодні столичні дорожники розпочали ремонт покриття з бруківки на вулиці Михайла Грушевського. Про це повідомив мер Києва Віталій Кличко. 

«Працюють на ділянці від вулиці Садової до стадіону ім. Лобановського. Насамперед перекладуть гранітну бруківку на смугах спуску. Загалом плануємо оновити 7 тисяч кв. м. покриття. Роботи триватимуть протягом двох місяців», – пояснив він. 

За словами Кличка, цього року місто акцентувало увагу на оновленні найбільш ушкоджених доріг із гранітної бруківки.

«Наразі практично завершили оновлення покриття та тротуарів на Подільському узвозі. Повністю автомобільний рух оновленим Подільським узвозом відкриємо в понеділок, 10 жовтня. Там відремонтували майже 10 тисяч кв. м. покриття», – додав мер столиці. 

Читайте також: Громаді Києва повернули ділянку вартістю понад 110 млн грн 

Крім того, влітку закінчили роботи на Володимирському узвозі. Загалом там оновили близько 6,3 тисячі кв. м. дорожнього покриття. Також дорожники виконали поточний ремонт вулиці Шовковичної – оновили найбільш ушкоджені ділянки бруківки.

Нагадаємо, від сьогодні, 6 жовтня, на вул. Генерала Алмазова через ремонт частково обмежили рух транспорту. Ремонт триватиме до 30 жовтня.

Софіко Векуа

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!