У Києві триває фотоконкурс на підтримку вимушених переселенців

1100 0
Конкурс триватиме до 8 липня включно.
Фото: Київська міська рада

Фото: Київська міська рада

У Києві проводять фотоконкурс «Київ незламний», спрямований на підтримку постраждалих від війни та вимушено переміщених осіб, які проживають у столиці. Про це повідомляють в КМДА. 

«Задля підтримки тих, хто наразі перебуває на окупованих територіях або вимушено покинули свої домівки та живуть у Києві, а також наших захисників, які сьогодні борються за нашу гідність, свободу та незалежність, у соціальній мережі Facebook триває фотоконкурс «Київ незламний», – розповідають в Управлінні туризму та промоцій.

Читайте також: На Володимирському узвозі в Києві завершили ремонт 

Умови участі в конкурсі:

  • крок 1 – запостити в соціальній мережі Facebook фото свого рідного міста та своє фото в улюбленому місці столиці з хештегом #Київ_незламний;
  • крок 2 – зробити репост цього допису з доступом для всіх;
  • крок 3 – підпишіться на сторінку Управління туризму та промоцій.

 

Переможці, які отримають призи, визначатимуться рандомно. Серед призів: павербанк «KYIV», сувенірний набір «KYIV» (тарілка та чашка), фірмова футболка «KYIV».

Фотоконкурс триватиме до 8 липня включно. Детальні умови доступні за посиланням

Нагадаємо, 9 липня в київському метро на станції «Золоті ворота» відкриють проєкт «Діти. Війна. Майбутнє», який ініціював благодійний фонд Future for Ukraine, щоб звернути увагу на проблеми дітей, які постраждали внаслідок війни в Україні.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!