Tvoemisto.tv транслюватиме Велику Вечірню з виставленням плащаниці і Царські Часи

1165 0
Львів'ян закликають молитися онлайн у Велику п'ятницю.
Фото: Кapelanstvo.info

Фото: Кapelanstvo.info

Завтра, у Страсну п’ятницю, Tvoemisto.tv вестиме пряму трансляцію Великої Вечірні з виставлення Плащаниці, а також Царські Часи із Гарнізонного з храму святих апостолів Петра і Павла у Львові.

Початок трансляції о 08:00 год.

Плащаниця – це полотно великого розміру із зображенням Ісуса Христа, який лежить у гробі. Її виносять і виставляють на середину храму під час богослужінь Страсної П'ятниці та Великої Суботи.

Нагадаємо, що львів'ян через пандемію закликають не цілувати плащаницю. Перед нею можна буде лише приклонитись та помолитися. У багатьох храмах вона буде за спеціальними обмежувальними стрічками. Отці наголошують, що від того, що прихожанин не цілуватиме плащаниці, не зменшиться сила його молитви, адже через пандемію християнам довелось переосмислити чимало церковних ритуалів.

Нагадаємо, Великдень у Львові пройде без масових заходів та з дотриманням всіх карантинних обмежень. Рада церков Львова розробила спеціальні рекомендації щодо святкування Великодня в місті. 

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!