У Стрийському парку у Львові на дитину впала гілка

1944 0
Хлопчика госпіталізували до дитячої лікарні, але після огляду та першої медичної допомоги відправили додому
фото Богдана Ємця

фото Богдана Ємця

Сьогодні, 31 липня, під час сильного вітру у Стрийському парку у Львові 6-річного хлопчика травмувала гілка. Дитину госпіталізували в дитячу лікарню, що на вулиці Пилипа Орлика, але після огляду та першої медичної допомоги відпустили додому.

Читайте також: У Львівському парку з'явилися вказівники про безпеку дітей. Фото

«У дитини була виявлена легка травма, медики зробили первинну хірургічну обробку рани, також зробили рентген, аби впевнитись, що інших травм нема», – повідомив керівник міської дитячої клінічної лікарні Дмитро Квіт, інформує пресслужба Львівської міської ради.

Медик додав, що дитина отримала легку травму та не потребувала госпіталізації, тому хлопчика відпустили додому.

Нагадаємо, у червні на вул. Грабовського, 11 під час прогулянки у парковій зоні Цитаделі на 8-річного хлопчика впала гілка від дерева. Дитину госпіталізували у важкому стані у міську дитячу клінічну лікарню. У лікарні Tvoemisto.tv повідомили, що у дитини перелом основи черепа та закрита черепно-мозкова травма. У хлопчика спостерігається позитивна динаміка, його готують до операції. У поліції зазначили, що зараз вирішується питання про правову кваліфікацію випадку, попередньо за частиною 2 ст. 367 КК, а саме – службова недбалість.


 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!