Політична реклама

У Стрийському парку у Львові прокладуть велодоріжки

1817 0
Як повідомив Олег Шмід, велосипедні доріжки у Стрийському парку передбачені Програмою першої стадії розвитку веломережі та супровідної інфраструктури Львова в 2011-2019 роках.

Згідно з Програмою, вони будуть прокладені по верхніх алеях парку в напрямках від станції дитячої залізниці «Сонячна» до Монументу слави і до вулиці Самчука, інформує прес-служба Львівської міськради.

«2013 року було збудовано першу фазу велодоріжки на вулиці Стрийській – від перехрестя з вулицею Науковою до автовокзалу. На 2014 рік планується продовження велодоріжки до Стрийського парку, після чого буде влаштовано велодоріжки у самому парку. Це дасть можливість сполучити велосипедну інфраструктуру парку з житловим масивом Південний», - зазначив Олег Шмід, радник міського голови з питань розвитку вело інфраструктури.

У 2013 році довжина львівських велодоріжок подвоїлась: станом на кінець року у місті понад 30 км велосипедних шляхів. Протягом 2013 року були збудовані велодоріжки на вул. Липинського, Стрийській-Науковій, Січових Стрільців. Також їх передбачили під час реконструкції доріг у співпраці з ЄБРР – на вул. Коперника та Городоцькій. 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!