У Стрийському парку замалювали мурал, який створили студенти УКУ

3185 1
На малюнку зображений був людський мозок та напис «In brain we trust».
фото зі сторінки отара довженка у фейсбуку

фото зі сторінки отара довженка у фейсбуку

Працівники Стрийського парку замалювали мурал, який напередодні створили студенти братства УКУ на одному з торговельних павільйонів. Про це у коментарі Tvoemisto.tv повідомила директорка Стрийського парку Олена Мазурик.

«На малюнку зображений був людський мозок та напис "In brain we trust", що означає – "Віримо у розум". Малюнок вирішили замалювати, оскільки був спротив людей та багато негативних зауважень, мовляв, ми знищили історичну будівлю», – каже вона.

Зокрема фото муралу опублікували у Фейсбук-групі «Нас не питали» ще 17 листопада. Автор Вітольд Комарницький та коментатори фото назвали мурал проявом вандалізму. 

Тепер же комунальники намагаються вивести відтінок фасаду у світлий колір.

Додамо, що мурал створили студенти УКУ разом із художником Андрієм Буняком 16 листопада. Для цього вони раніше отримали дозвіл керівництва Стрийського парку. Однак вже 18 листопада мурал вирішили замалювати.

Ольга Коваль


Читайте також:
19 Листопада, 2019 17:15
666 ... а от привести до ладу отой торговий павільйон -- поштукатурити , пофарбувати і вже потім творити поверх своєї праці -- це не для цих "творців" ...бо нема серед них таких дурних ... Слава Україні ! ...
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!