У Стрию повідомили про замінування міськради, куди сьогодні приїде Порошенко. Оновлено

3577 4
Також вибухівку шукають на вокзалі та на Майдані Незалежності.
ілюстративне фото: Варіанти

ілюстративне фото: Варіанти

Сьогодні, 28 березня, о 9:30 поліція отримала повідомлення від невідомого чоловіка про те, що в Стрию у Львівській області начебто заміновано кілька місць. Про це повідомляє відділ комунікації ГУ Нацполіції у Львівській області.

Повідомлено про замінування залізничного вокзалу, міськради та Майдану Незалежності. На місці працюють слідчо-оперативні групи, експерти-вибухотехніки, кінологи та працівники інших служб. Правоохоронці обстежують будівлі та прилеглі території.

Також поліцейські встановлюють особу аноніма, котрий надав повідомлення.

Оновлено: Станом на 13:00 правоохоронці не виявили вибухонебезпечних чи підозрілих предметів.

Нагадаємо, сьогодні на Львівщині з візитом перебуватиме Президент Петро Порошенко. О 14:00 він має бути в Стрию, а о 17:30 – у Львові.


Читайте також:
28 Березня, 2019 14:35
666to"Соломія" ... уточніть , будь ласка ... в Стрию замінували чи "замінували" ? ...
28 Березня, 2019 14:20
Соломія Замінували, щоб продажні ЗМІ мали про що писати :) В Стрию Порошенка дуже підтримують
28 Березня, 2019 14:12
666 ... крім конкретної "подяки" (і без вазелину) отим повідомлялбьикам про замінування пану Президенту не завадило б "подякувати" отим львівським змі , що намагаються пАкрАщити його т.з. імідж і до його приїзду почали розмножувати повідомлення про підвищення тарифу на опалення і гарячу воду якимось ООО Веттепло ... ці розповсюджувачі заслужили нього і від усієї львівської спільноти(на мою думку) , щоби спільна "подяка" перетворила їхній анус на отой "британський прапор" ... Слава Україні ! ...
28 Березня, 2019 13:54
666 ... " ..повідомлено про замінування.." ... ким ? ... не знаєте ? ... три години на розшук , потім заява на звільнення і бігом за вазелином ... бо вчорашніх начальників їхнім наступникам так кортитеме відідрати , що й вазелин може не допомогти ... давай Петро , грай їх у всі дірки ! ... щоб боялися і поважали ... бо як наразі "поважають" , то ... маєш те що маєш ...
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!