У суботу через веломарафон у Львові ситуативно обмежуватимуть рух

2149 0
Колона стартує о 10:00 з площі Ринок.
фото: lviv bicycle club

фото: lviv bicycle club

Цієї суботи, 4 травня, у Львові відбудеться веломарафон «Х Львівська сотка 2019». За маршрутом веломарафону ситуативно обмежуватимуть рух транспорту. Про це повідомляють у прес-службі ЛМР.

Маршрут старту о 10:00 пролягатиме через пл. Ринок — вул. Памви Беринди — просп. Свободи — вул. Гнатюка — вул. Листопадового Чину — пл. Святого Юра — вул. Митрополита Андрея — вул. Митрополита Ангеловича — вул. Героїв УПА — вул. Кульпарківська. Фініш веломарафону буде у смт. Брюховичі.

Довідка

Львівська сотка — щорічні любительські змагання у форматі веломарафону, що проходять навколо Львова з 2010 року. Це найбільш масові велозмагання в Західній Україні. Традиційно подія починається із реєстрації учасників на пл. Ринок. Після цього учасники організованою колоною під супроводом поліції та байкерів вирушають до місця старту в селі Сокільники. Фініш та нагородження учасників відбувається на площі перед залізничною станцією Брюховичі. Організаторами веломарафону є ЛМГО «Львівський велоклуб» та ГО «Велоклуб Роверс».

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!