Політична реклама

У суботу для львів'ян проведуть спортивне свято

1555 0
Щорічно у другу суботу вересня в Україні відзначають День фізичної культури та спорту. Зазвичай, в цей день проводиться безліч спортивних подій, які спрямовані популяризувати не тільки спорт, а й здоровий спосіб життя.

У суботу, 14 вересня, з 13.00 год. до 17.00 год. на площі перед пам’ятником І. Франку відбудеться справжнє спортивне свято, на якому спортсмени з таких видів спорту як: самбо, дзюдо, бокс, айкідо, кунг-фу, настільний теніс, флорбол, художня гімнастика, спортивні танці тощо, зможуть продемонструвати не тільки своє вміння, а й зможуть навчити глядачів цікавих спортивних прийомів.

Про це повідомляє прес-служба Львівської міськради. А ті, хто віддає перевагу легкій атлетиці, зможуть позмагатися у бігу.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!