У суботу до «Арени Львів» курсуватимуть додаткові автобуси

1559 0
У суботу, 13 вересня, о 18:00 на стадіоні «Арена Львів» пройде футбольний матч між жіночими збірними командами України та Туреччини. Для комфорту мешканців та гостей міста до стадіону будуть курсувати шатл-баси.
Фото: stadion.lviv.ua

Фото: stadion.lviv.ua

Матч відбудеться в рамках відбіркових змагань Кубка світу ФІФА 2015 року, повідомили у прес-службі львівської міськради.

Квитки на матч можна придбати у Федерації футболу Львівської області (пл. Ст. Яворського, 1): тел. 235-79-09, 235-68-89 та у касах стадіону «Арена Львів».

На час проведення матчу громадський транспорт (маршрутні таксі № 3А; 10; 25; 40 та тролейбуси № 3; 20; 25) курсуватиме в звичайному режимі. Проте, для комфорту мешканців та гостей міста до стадіону будуть курсувати шатл-баси.

Шатл-баси курсуватимуть з площі Є. Петрушевича та від кінотеатру ім. О. Довженка до Автовокзалу. Після закінчення матчу автобусами можна буде дістатись від Автовокзалу до площі Є. Петрушевича та до кінотеатру ім. О. Довженка. Вартість проїзду - 3 гривні.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!