Політична реклама

У суботу у Львові буде обмежено проведення розважальних заходів

1097 0
26 листопада в Україні оголошено Днем пам’яті жертв голодоморів. У цей день будуть проведені поминальні заходи. Міський голова Львова Андрій Садовий також закликає всіх вшанувати загиблих молитвою. Про це повідомляє прес-служба Львівської міської ради

«Традиційно, в суботу, у День пам’яті, буде хвилина мовчання о 16.00 год, будуть спущені прапори на всіх будинках і установах міста. Традиційно, усі львів’яни виставляють у вікнах свічки.

Ми повинні у молитві вшанувати пам’ять тих, хто загинув. Ми повинні їх пам’ятати», - зазначив сьогодні міський голова Львова Андрій Садовий.

Так, о 16.00 год у Львові буде загальноміська хвилина мовчання. В цей день на будівлі Ратуші та на будинках всіх органів державної влади і місцевого самоврядування буде приспущений прапор України, а на житлових будинках та будівлях підприємств, установ та організацій він буде вивішений з траурними стрічками.

В місті в цей день обмежено проведення будь-яких розважальних і святкових заходів, а Львівська міська рада звертається до власників закладів розважального характеру утриматися від проведення різного роду святкувань.

+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!