У суботу частина львівських маршруток курсуватимуть зі змінами

2348 0
З 12 до 14 червня у Львові традиційно пройде автомобільний фестиваль «Leopolis Grand Prix 2015», який цього року приурочений до 85-ї річниці перших кільцевих автоперегонів у Львові. В програмі фестивалю багато різноманітних акцій. Для проведення фестивалю частково перекриватимуть рух.
фото: leopolis-grand-prix.com, orenday

фото: leopolis-grand-prix.com, orenday

«13 червня з 10:00 до 19:00 годині у Львові будуть поводитись перегони у рамках автомобільного фестивалю «Leopolis Grand Prix 2015». Маршрут змагань проходитиме по вулиці Вітовського, площі Івана Франка, вулиці Стрийській та вулиці Героїв Майдану - це трикутник, який буде задіяний», - зазначив Віктор Щир, начальник управління транспорту та зв’язку ЛМР.

Читайте також: Фестиваль ретро-автівок у Львові. Програма

Зважаючи на це, буде призупинено рух трамваїв №3, 5 з 10:00 до 19:00 год повністю, а трамвайні маршрути № 1 і 9 будуть частково курсувати по маршруту №2, а саме по вулиці Степана Бандери, Дорошенка та Личаківській.

Маршрутні автобуси, зокрема, № 3а, 18, 35, 44 на цей час здійснюватимуть об’їзд перекритої ділянки по вулиці Івана Франка, Панаса Мирного та Чмоли.

Номери 24, 30, 43 і 54, які ходять по вулиці Вітовського, їздитимуть через Івана Франка - проспект Свободи – Дорошенка.

А автобуси № 45 та 48 здійснюватимуть об’їзд по проспекту Свободи, площі Соборній, вулиці Шухевича, Князя Романа, Вербицького.

Деталі – за посиланням.

Опублікувала Наталія Середюк

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!