Політична реклама

У суботу у Львові курсуватимуть експрес-автобуси до автовокзалу (ОНОВЛЕНО)

1475 0
Цією суботи, 28 квітня, у Львові, як і у день євроматчів, до зупинки на вул. Вернадського поблизу головного автовокзалу курсуватимуть експрес-автобуси.

Експрес маршрути почнуть свою роботу о 16.30 за такими кореспонденціями: новий термінал аеропорту – стадіон Арена-Львів (10 автобусів), пл. Петрушевича – стадіон Арена-Львів (15 автобусів), к-тр ім. О.Довженка – стадіон Арена-Львів (10 автобусів). На усіх цих зупинках будуть волонтери.

Кінцевою зупинкою експрес-маршрутів біля стадіону «Арена Львів» буде зупинка на вул. Вернадського поблизу Головного автовокзалу. На цій зупинці волонтери інформуватимуть вболівальників після матчу, як краще добратися до центру, або додому.
 

Доїхати до стадіону можна:

- тролейбусами за маршрутами №№ 3, 5;

- регулярними рейсовими маршрутами 3А (Центр – вул. Вернадського), 40 (Винники – King Kross), 25 (Кордуби - King Kross, район Старознесенської), 10 (Залізничний вокзал - King Kross).

«З 16.00 год буде збільшено кількість одиниць громадського транспорту, щоб забезпечити потребу пасажиропотоку. Транспорт рухатиметься з інтервалом до 10 хвилин», - повідомили в управлінні транспорту ЛМР.

Нагадаємо, 28 квітня, коли на стадіоні "Арена Львів" відбудеться гра за участю ФК «Львів» та ФК «Металург», у Львові відбудеться генеральне тестування усіх служб міста напередодні ЄВРО-2012. Через це вже з 15:30 і до 23:00 суботи, 28 квітня, для руху приватного транспорту буде закрито пл. Петрушевича, вул. Шота Руставелі, вул. Стрийську до стадіону. Проїзд буде відкритий тільки для громадського транспорту.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!