У супермаркетах Львова зібрали вагон товарів для бійців АТО

1884 0
Протягом двох днів львів’яни у супермаркетах назбирали більше ніж 600 коробок із харчами, ліками, засобами захисту, гігієни, а також близько 150 палетів води для бійців АТО. Активісти уже неодноразово відправляли допомогу бійцям на Схід, проте цього разу, щоб перевезти всі харчі, Львівська залізниця надала свій вагон.
Фото: dt.ua

Фото: dt.ua

Волонтери ініціативної групи «Допомога армії України», яка об’єднує декілька громадських організацій, два дні простояли у супермаркетах з інформаційними листами, у яких вказано, чого зараз потребують військові, повідомляє Zik.

Громадські діячі кажуть, що результатом своєї роботи у супермаркетах задоволені. Мають у планах розширити масштаби такої акції. Тож на цих вихідних у найбільших супермаркетах міста знову збиратимуть необхідні речі, повідомляють у Facebook-групі «Допомога армії України».

За словами координатор «Допомоги армії України» Ігорп Стефанюка, на цій же сторінці у соцмережі  є вся інформація про те, що зараз збирають для бійців зі Сходу.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!