У театр – за дивом: 4 дійства, куди можна піти з дитиною на Різдво

4610 0
Старі та добрі казки про Попелюшку та Лускунчика, а також різдвяну історію Гоголя і багато-багато колядок підготували театри Львова на Різдво. Tvoemisto.tv пропонує огляд вистав, на які можна піти з дітьми у святкові дні.
фото: life1019.com

фото: life1019.com

Балет-казка «Лускунчик»

Де: у приміщенні палацу імені Гната Хоткевича (вулиця Кушевича, 1)

Коли: 7 та 8 січня о 13:00

Вартість: 50 – 100 грн

У виставі братимуть участь артисти балету Львівського національного театру опери та балету. Вистава створена в історичному стилі, дійство підкреслене проекційними рухомими декораціями.

Під керівництвом балетмейстера-постановника провідної солістки балету Львівської опери Анастасії Ісупової та викладачів – діючих артистів балету, 70 учнів Школи Академічного та Сучасного Балету даруватимуть глядачам новорічну атмосферу та відчуття казки.

Опера «Попелюшка»

Де: у Львівському національному академічному театрі опери та балету ім. Соломії Крушельницької (просп. Свободи, 28)

Коли: 8 січня о 12:00

Вартість: 40 – 150 грн

Добре відома історія про працьовиту дівчинку, злу мачуху та її ледачих дочок – Колючку і Злюку – укотре постане перед глядачами. Дорослі і дітлахи матимуть змогу зануритися у балетну інтерпретацію відомої любовної історії. Музична казка на 2 дії. Виконується українською мовою.

Вистава «Різдвяна зірка»

Де: у Львівському театрі естрадних мініатюр «І люди, і ляльки» (вул. Фредра, 6)

Коли: 8 січня о 12:00, 14:00 та 16:00

Вартість: 40 грн

«Свято Різдва Христового давно вже стало звичною щорічною подією у нашому житті і тому люди все більше стають забувати чим дійсно є справжнє Різдво і у чому полягає його таїнство. Але маленький Ангелик, головний герой цієї історії, зуміє повернути людям свято, довівши, що завдяки нашим добрим вчинкам і живе в серцях людей Дух Різдва», – йдеться в описі вистави для дітей, віком від 4 років.

Різдвяне дійство «З нами – Бог! Розумійте, народи…»

Де: у Львівському національному академічному театрі опери та балету ім. Соломії Крушельницької (просп. Свободи, 28)

Коли: 8 січня 2017 о 18:00

Вартість: 50 – 300 грн

«З нами – Бог! Розумійте, народи…» – слова з церковного піснеспіву, який виконується напередодні Різдва. Ці слова дали назву концертові, який поєднав українські колядки, різдвяні й новорічні пісні народів світу. Також у програмі концерту –  колядки та щедрівки народів світу за участю хору та симфонічного оркестру

Опублікувала Наталія Середюк

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!