Політична реклама

У театрі для дітей та юнацтва у Львові розпочинається новий сезон

1329 0
У неділю, 29 вересня, в Першому академічному українському театрі для дітей та юнацтва відбудеться прем’єра вистави «Втеча з реальності».

Як розповідають в театрі, це вистава на соціальну проблематику - поширення наркоманії серед молоді. Прем’єра запланована на 17.00 год, інформує прес-служба Львівської міськради.

Перед прем’єрою вистави, о 16.00 год, у залі театру відбудеться прес-конференція за участю авторки - київського драматурга Тетяни Іващенко.

Для наймолодших глядачів готується вистава «Карпати відкриті для світу (Вчимо англійську разом)» за п’єсою, яку написала актриса театру з.а. України Ольга Гапа. Під час вистави юні глядачі зможуть разом з персонажами вивчати ази англійської мови.

Інша запланована постановка – класика символізму, знаменита казка «Синій птах» Моріса Метерлінка, яку береться ставити Олексій Кравчук.

Ще одним важливим почином цього сезону має стати «Конкурс режисури», який оголошують цього року – шанс, перш за все, для молодих (але й не тільки) режисерів проявити себе постановкою на базі театру, перемігши в конкурсі концепцій вистави за запропонованим   театром матеріалом, - повідомляють у Першому академічному українському театрі для дітей та юнацтва.

Окремою приємною подією, з якої власне і розпочинається відкриття сезону, є оновлення партеру театру – завдяки Магістрату м. Відня у співпраці з Представництвом Австрійської служби академічних обмінів у Львові та Посольством Республіки Австрія в Україні, який цього року подарував театру понад 200 театральних стільців.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!