У театрі Заньковецької у Львові восени з'явиться нова сцена

6912 0
Театр імені Марії Заньковецької з вересня матиме нову сцену. На ремонт покриття театрали своїми силами зібрали 160 тисяч грн.
Фото: www.udg.lviv.ua

Фото: www.udg.lviv.ua

Для ремонту потрібно ще 90 тис грн, повідомляє Львівська хвиля. Стара сцена театру імені Марії Заньковецької прослужила понад 70 років.

"Нам дали дуже досвідчених майстрів. Цей ремонт робимо господарським способом. Що це означає: окремо закупили матеріали, окремо підписуємо угоди з майстрами. Це на третину дешевше, ніж цим би займалась будівельна організація", - розповів генеральний директор Національного академічного українського драматичного театру імені Марії Заньковецької Андрій Мацяк.

Нову сцена планують зробити із сосни. 

Нагадаємо, протягом 2014-2017 років у Львові планують відремонтувати всі театри. Це передбачено програмою підвищення безпеки театральних постановок у театрах міста. Загальний обсяг фінансування програми становить 3,377 млн грн, з яких 2,177 млн - за рахунок бюджету розвитку міста, повідомили у прес-службі Львівської міськради. 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!