Політична реклама

У театрі Заньковецької у Львові зменшать кількість глядацьких місць

2376 0
Під час ремонтно-реставраційних робіт у Національному академічному українському драматичному театрі ім. М. Заньковецької планують зменшити кількість місць у глядацькому залі.

Про це розповів директор ТзОВ «УкрДизайнГруп» Ігор Кузьмак, повідомляє Zaxid.net.

«Ми зменшимо кількість місць у глядацькій залі. У театрі є приміщення комерційних фірм, які відгородили без відома самого театру, що порушило цілісність театру. Тому, якщо реконструювати театр, то потрібно зменшити кількість місць», – додав він. Крім цього, замінять крісла. «Більш комфортними будуть місця. Під іншим кутом зробимо сам партер для кращого візуального огляду», – сказав Ігор Кузьмак.

Головний архітектор проекту Ірина Томашевська розповіла, що кількість місць у залі зменшиться до 685, а зараз є близько 800. Це зроблять для покращення комфорту глядачів і пожежної безпеки.

Загалом реставрацію театру можуть завершити до 2017 року. Наступного року повинні завершити проектно-кошторисну документацію.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!