У Тернополі ізолювали дитину з підозрою на коронавірус. Оновлено

6116 1
Аналізи на дослідження передані у обласний лабораторний центр.
Фото: Уніан

Фото: Уніан

1 березня тернопільські лікарі міської дитячої лікарні отримали термінове повідомлення, що у дитини з одного з приміських сіл, яке не входить у склад Тернопільської громади, є підозра на коронавірус (COVID – 19). Про це повідомяє пресслужба Тернопільської міської ради.

Дитина віком 2,5 роки, яка разом з батьками перебувала у Мадриді (Іспанія) і днями повернулася в Україну.

Читайте також: На Львівському вокзалі облаштували пункт для тимчасової ізоляції потенційних хворих

Медики терміново ізолювали дитину у інфекційний бокс, проводять комплекс необхідних лабораторних, лікувально-діагностичних та протиепідеміологічних заходів.

На даний момент медичні працівники виключили усі штами грипу. Тож аналізи на дослідження передані у обласний лабораторний центр.

Як повідомив пізніше на свой сторінці у Фейсбук міський голова Тернополя Сергій Надал інформація про коронавірус у дитини, яку сьогодні було госпіталізовано в інфекційне відділення, не підтвердилась. 

«За результатами дослідження обласного лабораторного центру, у цієї дитини виявили грип групи «В». Маленькому пацієнту надають необхідне лікування», - зазначили у Тернпільській міськраді.

Нагадаємо, коронавірусом COVID 19 почали хворіти з грудня 2019 року. За два місяці коронавірус почав швидко поширюватися у Європі, особливо в Італії.
 
Станом на 29 лютого від коронавірусу померли 2 920 осіб, зафіксовано 39 445 випадків одужання. 

 

 


2 Березня, 2020 13:04
так хай зустрінуться на нарах ці падли......ізолюй-те крадія пенсій хряка-порошенко посадити довічно з крадієм пенсій з зеленським на нари або відразуж закулявлобити гадів!!!!
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!