У топ-100 найбагатших українців увійшли троє львів’ян

6663 0
Їхні сумарні статки оцінюють у $285 мільйонів.
Фото: Politeka

Фото: Politeka

Троє львів’ян увійшли до рейтингу 100 найбагатших українців. Щорічний рейтинг склали інвестиційна компанія Dragon Capital та журнал Новое время.

Під №36 у рейтингу опинився власник концерну «Галнафтогаз» Віталій Антонов, чиї статки хоч і зменшились на 27% у порівнянні з минулорічним рейтингом, але становлять $161 мільйон.

Читайте також: «Це буде бімба!». Як Славське повертає собі статус туристичної мекки. Репортаж

Власник будівельної компанії «Інтергал-Буд» Володимир Зубик посідає у рейтингу 52 місце. Його статки оцінили у $119 мільйонів, а динаміка їх зростання у порівнянні з минулим роком становить 122%.

Третій із львів’ян у топ-100 найбагатших українців – власник компанії T. B. Fruit Тарас Барщовський. Він посів 60-те місце із капіталом у $105 мільйонів. За рік його статки зросли на 1%.

Читайте також: У Львові нарахували 163 мільйонери

Лідерами рейтингу, як і торік, залишаються Рінат Ахметов, Віктор Пінчук та Вадим Новинський. Усі троє – мільярдери.

Загалом статки 100 найбагатших людей України сягають $34,8 мільярдів, що на $2,7 мілрд менше, аніж торік.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!