У трамваї №8 у Львові ножем поранили чоловіка. Поліція шукає свідків

4066 0
Чоловік отримав ножове поранення під час проїзду у трамваї №8 між зупинками «Кінотеатр Довженка» – «Верхній Шувар»
фото: mediarnbo.org

фото: mediarnbo.org

У Львові шукають свідків поранення чоловіка у трамваї №8. Про це повідомила речниця ГУ Національної поліції Львівської області Світлана Добровольська на своїй сторінці у Фейсбуку.

Вчора, 13 жовтня, о 17.55 у Сихівський відділ поліції надійшло повідомлення від медиків про те, що у реанімаційне відділення однієї з львівських лікарень з діагнозом «проникаюче поранення грудної клітини зліва» госпіталізували 45-річного львів’янина.

Як встановили правоохоронці, чоловік отримав ножове поранення під час проїзду у трамваї №8 між зупинками «Кінотеатр Довженка» – «Верхній Шувар» у період між 16:10-16:30. Як пояснив поранений, він став очевидцем того, як невідомі чоловіки намагались викрасти мобільний телефон у дівчини та перешкодив їм. Натомість один із зловмисників завдав йому удару ножем у груди.

За цим фактом відкрили кримінальне провадження за ч.1 ст.121 (умисне тяжке тілесне ушкодження) КК України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від п'яти до восьми років. Поліцейські проводять оперативно-розшукові заходи для встановлення особи зловмисника.

Усіх, хто був очевидцем скоєння злочину: їхав у трамваї, очікував на зупинці, проїжджав повз місце події із увімкненим відеореєстратором, або має іншу інформацію, що може допомогти встановили обставини події та особу зловмисника, просять телефонувати на оперативну лінію 102.



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!