У трамваях та тролейбусах Львова запровадили нові види квитків

12054 0
Крім того, розплатитися за проїзд можна буде через SMS та bluetooth.

ЛКП «Львівелектротранс» запроваджує в трамваях та тролейбусах Львова нові електронні абонементи на проїзд. Відповідне рішення погодили на засіданні виконкому сьогодні, 25 січня.

Невдовзі в електротранспорті Львова можна буде придбати:

  • півторагодинний електронний абонемент з можливістю пересадки «трамвай-тролейбус», який коштуватиме 5,5 грн;
  • денний електронний абонемент «трамвай-тролейбус» за 15 грн;
  • триденний електронний абонемент «трамвай-тролейбус» за 40 грн;
  • тримісячний електронний абонемент «трамвай-тролейбус» за 420 грн.


Читайте також: Передайте на два повні. Сім способів оплатити проїзд в електротранспорті Львова

Як уточнив у коментарі Tvoemisto.tv речник ЛКП «Львівелектротранс» Іван Бондар, тримісячні абонементи можна буде придбати через додаток Приват24 та на сайті «Львівелектротрансу», а півторагодинні та денні — спочатку тільки через Приват24.

Додамо, що з лютого розплатитися за проїзд можна буде через SMS та bluetooth. За допомогою цих технологій можна буде придбати разові квитки (пільгові та звичайні), а також про півторагодинні та денні абонементи.

Нагадаємо, що сьогодні, 25 січня, виконком міської ради також погодив подорожчання проїзду в автобусах до 7 гривень з 1 лютого.

Вікторія Ейсмунт


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!