У трамвайному депо на Сахарова відкриють музей «Науки і техніки»

5845 0
Музей запрацює 27 жовтня.
Фото: igor-salnikov.livejournal.com

Фото: igor-salnikov.livejournal.com

У ангарі трамвайного депо на перехресті вулиць Сахарова та Вітовського відкриють музей історії «Науки і техніки». Про це у коментарі Tvoemisto.tv повідомили у Львівському історичному музеї.

Читайте також: Трамвайне депо на 50 років передадуть у оренду відомим львів’янам

Музей відкриють 27 жовтня виставкою «Ретро гараж» до 125-річчя історичного музею. Що саме представлять на виставці у музеї поки не повідомляють, адже виставку тільки готують.

Музей розташують у першому найстарішому ангарі трамвайного депо, площею 1073 м². Цей ангар на 50 років перебуває в оренді Львівського історичного музею.

Дорослий квиток у музей коштуватиме 50 грн, дитячий, пільговий та студентський – 20 грн. Музей «Науки і техніки» працюватиме щоденно, з 10.00 до 17.00 із вихідним у середу.

Читайте також: Lem Station: Яким буде креативний простір у старому трамвайному депо

Нагадаємо, у вересні депутати Львівської міськради погодили реконструкцію трамвайного депо на Сахарова за кошти інвестора. 

Андрій Костюк


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!