Політична реклама

У травні українці матимуть три додаткових вихідних

1545 0
1,2, а також 9 травня будуть вихідними днями у 2014 році. Про це йдеться у відповідному розпорядженні Кабінету міністрів, прийнятому ще у листопаді минулого року.

1 і 2 травня 2014 (День солідарності трудящих) – це четвер і п'ятниця. Так що, враховуючи наступні календарні вихідні, в охочих виїхати на природу буде чотири вихідних дні. Крім цього, День перемоги, 9 травня також випадає на п'ятницю, тож цього тижня українці матимуть три вихідних дні підряд.

Додамо, що цього року державними вихідними також будуть 8 червня – Трійця, що припадає на неділю, тому відповідно до Кодексу законів про працю автоматично додається вихідний у понеділок, 9 червня.

28 червня – День Конституції України, випадає у суботу, тому вихідним також буде понеділок, 30 червня.

А також 24 серпня – День незалежності України – цьогоріч святкуватимуть у неділю, тому українці відпочиватимуть ще й у понеділок, 25 серпня.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!