Політична реклама

У травні відбудеться фестиваль «Польська театральна весна у Львові»

1788 0
На початку травня у Львові відбудеться театральний фестиваль «Польська театральна весна у Львові». Як повідомив медіа-порталу «Твоє місто» консул з питань двосторонньої співпраці ГК РП у Львові Марцін Зєнєвіч, на фестиваль приїдуть польські актори з Польщі та інших країн.

«Початок травня - це наші національні свята (День Конституції, День польської діаспори). Тому ми готуємо у Львові театральний фестиваль «Польська театральна весна у Львові», - розповів М. Зєнєвіч.

«Це буде низка спектаклів, які будуть ставити артисти з Польщі, але передовсім - польські театри з-закордону.  Вже запрошено театр з міста Вільнюс, буде польський театр з Чеської республіки і, звичайно, наш, Польський народний театр Львівського обласного будинку вчителя», - пояснив консул.

За його словами, зараз тривають перемовини з львівськими театрами, у яких відбуватимуться спектаклі.

«Ми хочемо частину зробити в театрі імені Марії Заньковецької, а інші, менші спектаклі, в менших театрах: Леся Курбаса, в театрі юного глядача чи в театрі Воскресіння», - зазначив М. Зєнєвіч.

За словами консула, фестиваль триватиме приблизно у перших числах травня. Точна дата проведення заходу ще не відома. 

"Вхід буде по запрошеннях, напевно. Якщо ми говоримо про велику аудиторію, мабуть, буде можливість придбання квитків", - повідомив М. Зєнєвіч.

 

ТЕГИ: культура

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!