На правах реклами

У ТРК «Victoria Gardens» розіграють 400 тисяч гривень на шопінг

2816 0
Онлайн-трансляція розіграшу відбудеться 30 листопада, о 13:00.

У понеділок, 30 листопада, о 13:00 у торгово-розважальному комплексі «Victoria Gardens» проведуть розіграш призового фонду у розмірі 400 тисяч гривень від орендарів. Подарунки, приурочені до «чорної» п’ятниці, зможуть отримати 80 учасників, а це: і подарункові сертифікати на 5000 грн, і подарункові набори такої ж вартості.

Розіграш відбуватиметься у центральному атріумі із включенням прямої трансляції на сторінці Victoria Gardens у Фейсбуку. Про виграш переможців повідомлятимуть в телефонному режимі. Найцікавіше те, що переможець практично в момент телефонної розмови дізнається назву магазину, від якого отримає подарунок. А для того, щоб остаточно стати щасливим володарем цього подарунку, потрібно буде прийти в торговий центр, показати переможний чек, паспорт та Картку Учасника в той же день, 30 листопада, до 21:00.

Однак є чітко визначені правила: якщо потенційний переможець не відповість на телефонний дзвінок з першого разу, то втратить нагоду виграти подарунок.

Детальніше про те, які магазини надають подарунки, можна дізнатися на офіційному сайті торгово-розважального комплексу за посиланням.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!